MAIA ARE UN NOU SECRETAR DE STAT. Cine este Andrian Digolean

13 apr 2023
Andrian Digolean este noul secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Oficialul are experiență atât în sectorul privat, cât și în cel public. Peste 15 ani i-a dedicat sectorului vitivinicol. A activat în cadrul a 2 companii vinicole din țară pentru o perioadă de 9 ani. Pe parcursul a 6 ani a promovat brandul național Wine of Moldova în cadrul Oficiului National al Viei și Vinului.

Astăzi, în cadrul unei ceremonii, Digolean a fost prezentat colectivului MAIA de către secretarul general Sergiu Gherciu.
 
Sperăm că, experiența și cunoștințele Dvs. ne vor ajuta în realizarea obiectivelor propuse, în procesul de implementare a reformelor și armonizare a legislației din domeniu, a menționat Sergiu Gherciu.
 
La rândul său, Andrian Digolean, și-a exprimat recunoștința pentru încrederea acordată și a menționat că, iși dorește o activitate prodigioasă pentru a face față cerințelor în creștere a producătorilor și sectorului, la provocările actuale, dar, și la evoluțiile specifice spațiului european, în domeniul agroindustrial.
 

 
loading ...