METEO. Cum va fi vremea în această săptămână, AICI

22 jan 2024
Începem săptămâna cu vreme geroasă și cer variabil, dar începând cu ziua de miercuri, timpul se încălzește puțin. Astfel, vom avea -10, -5 grade noaptea și -3, +2 ziua. Ulterior, mercurul din termometre va urca până la -1, +4 grade pe timp de noapte și +2, +7 grade în timpul zilei. Precipitații se prevăd la Nord și, izolat, în centrul țării sub formă de lapoviță. Dimineața, pe alocuri se va forma ghețuș. Cerul va fi variabil. În a doua parte a săptămânii, se prevăd intensificări ale vântului. Cum va fi vremea în Moldova, vedeți mai jos.
 
La Nord, minimele nopții se vor situa între -10 și -2 grade Celsius. Pe parcursul zilei, termometrele vor indica -3, +1 grade. Miercuri și vineri se prevăd precipitații sub formă de lapoviță.
 
La Centru, pe timp de noapte termometrele vor indica -7, +2 grade Celsius. Pe parcursul zilei, temperatura va oscila între 0, +5 grade Celsius. Pentru vineri, este prognozată lapoviță.
 
La Sud, vom avea +2, +6 grade ziua. Iar noaptea, mercurul din termometre va coborî până la -5, +3 grade Celsius. Precipitații meteorologii nu transmit.
 
În această perioadă, în viile și livezile din țară se desfășoară lucrările de tăiere în uscat.
loading ...