MULT SOARE ȘI TEMPERATURI GENEROASE. Meteo pentru săptămâna 09 – 15 mai

09 mai 2022
Săptămâna 2 a lunii mai vine cu timp frumos în toată țara și temperaturi generoase. Pentru zona de Nord a țării, meteorologii anunță precipitații, atât de așteptate de agricultorii din regiune. Vedeți mai jos detalii pentru fiecare zonă în parte.

În regiunea de Nord a țării, mercurul din termometre va urca vineri, până la +27 de grade Celsius, în celelalte zile, oscilând între +15 și +25 de grade. Noaptea, valorile termice vor indica +3, +8 grade Celsius, în primele trei zile ale săptămânii, iar de joi, voi urca până la +13 grade Celsius. Pentru zilele de luni, vineri, sâmbătă și duminică, meteorologii anunță ploi de scurtă durată.

În raioanele din Centru, va fi cu un grad mai mult: +16, +26 grade Celsius. Cel mai cald va fi vineri, când se vor înregistra +28 de grade. În timpul nopții, temperatura aerului va crește treptat de la +4, până la +14 grade Celsius. Luni și vineri, s-ar putea să cadă câțiva stropi de ploaie.

La Sudul țării, săptămâna va fi marcată de temperaturi de vară de până la +29 de grade, vineri. În celelalte zile, temperaturile pornesc de la +17 și urcă până la +28 de grade Celsius. Aici nu va ploua.

În această perioadă, răsar cerealele din grupul doi: porumb, floarea soarelui, la fel și legumele semănate în câmp deschis. Fermierii încep lucrările de erbicidare a cerealelor. În livezi, s-a scuturat floarea și este mai clar care va fi roada pentru anul în curs.

Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate

MULT SOARE ȘI TEMPERATURI GENEROASE. Meteo pentru săptămâna 09 – 15 mai

MULT SOARE ȘI TEMPERATURI GENEROASE

Meteo pentru săptămâna 09 – 15 mai

MULT SOARE ȘI TEMPERATURI GENEROASE. Meteo pentru săptămâna 09 – 15 mai

loading ...