VREME CALDĂ ȘI STABILĂ. Cum va fi timpul în prima săptămână a lunii mai?

02 mai 2022
Se pare că vremea instabilă și variațiile mari de temperatură s-au mai potolit. Pentru această săptămână, meteorologii prognozează timp frumos, cu temperaturi constante de până la +20 de grade Celsius, presiune atmosferică normală și vânt slab, până la moderat din Sud-Est. Cu toate acestea, noaptea, timpul se menține rece, cu minime ce pornesc de la +3 grade Celsius.

În raioanele de Nord ale țării, ziua se vor înregistra +15, +18 grade pe tot parcursul săptămânii. Miercuri și duminică, s-ar putea aduna câțiva nori ce vor aduce, pe alocuri, precipitații, dar în cantități mici. Pe timpul nopții, vor fi +3, +8 grade Celsius. În noaptea de vineri spre sâmbătă, ar putea fi ceva mai cald, +10 grade Celsius.

În centrul țării, ziua mercurul din termometre va oscila între +16, +19 grade Celsius. Soarele va fi pe cer toată săptămâna, aici nu se așteaptă ploi. Minimele vor oscila între +4 și +9 grade Celsius.

La Sud, va fi cel mai cald. Sinopticienii anunță 7 zile cu +17 și +20 de grade în termometre. Joi, s-ar putea să plouă izolat. Noaptea vor fi +5, +10 grade celsius.

În luna lui Florar, în agricultură se desfășoară activități importante de care depinde succesul viitoarei recolte. O importanță deosebită, atât în câmp, cât și în vii și livezi trebuie acordată dăunătorilor, pentru a feri culturile de eventuale atacuri. Astfel, în această perioadă sun în toi tratările cu insecticide și fungicide.
Top știri
Din aceeași categorie
Știri recomandate

VREME CALDĂ ȘI STABILĂ. Cum va fi timpul în prima săptămână a lunii mai?

VREME CALDĂ ȘI STABILĂ

Cum va fi timpul în prima săptămână a lunii mai?

VREME CALDĂ ȘI STABILĂ. Cum va fi timpul în prima săptămână a lunii mai?

loading ...