SOLUȚIILE CORTEVA DE PROTECȚIE A PLANTELOR, PREZENTATE DIRECT ÎN CÂMP

23 jun 2023
Evenimentele din seria „Corteva Agronomy Day” continuă și în Republica Moldova. Următoarea întâlnire cu fermierii, compania Corteva Agriscience o va organiza în data de 27 iunie, în Platforma Portofolio Farm din localitatea Varnița, raionul Anenii Noi, în colaborare cu G.Ț. „Jardețki Dorin”.
 
Echima Corteva va fi acolo pentru a prezenta agricultorilor din Republica Moldova cel mai performant portofoliu de semințe și cele mai inovatoare produse de protecție a plantelor.
 
Cei prezenți vor afla informații utile despre tehnologiile de cultură la rapiță, porumb și floarea-soarelui. De asemenea, vor avea ocazia să vadă direct în câmp performanța soluțiilor Corteva.
 
Corteva Agriscience este o companie globală, pur-agricolă, cotată la bursă, care combină cea mai bună inovare, interacțiune personalizată cu clienții și execuție operațională pentru a livra, în mod rentabil, soluții pentru cele mai urgente provocări agricole. Corteva generează preferințe de piață avantajate prin strategia de distribuție unică, alături de un amestec echilibrat, la nivel global, de semințe, protecție a culturilor și produse și servicii digitale.
 
Alături de unele dintre cele mai recunoscute brand-uri din agricultură și oportunități tehnologice bine poziționate pentru a promova creșterea, compania și-a luat angajamentul să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborând, totodată, cu părțile interesate din domeniul alimentar, pe măsură ce îndeplinește promisiunea de a îmbogăți viețile celor care produc și celor care consumă, asigurând progresul pentru generațiile viitoare. Mai multe informații pot fi găsite la www.corteva.com.
loading ...