PROGRAM DE SUSȚINERE A HORTICULTORILOR ȘI APICULTORILOR. Detalii, AICI

12 apr 2023
Horticultorii și apicultorii care țintesc să-și internaționalizeze afacerile, să identifice noi parteneriate, să-și lărgească cunoștințele și abilitățile practice pot primi susținere financiară în cadrul Programului Bridge.
 
Scopul Programului este de a contribui la dezvoltarea competitivității aplicanților pe piața locală și internațională prin dezvoltarea abilităților, crearea oportunităților de export și creșterea ponderii de servicii cu valoare adăugată.
 
Beneficiarii pot primi granturi de până la 1500 dolari per companie pentru susținerea participării la evenimente internaționale precum: forumuri, summit-uri, întâlniri B2B, conferințe de afaceri, târguri și expoziții, festivaluri, concursuri internaționale, vizite de studiu.
 
Programul acoperă 2 din următoarele categorii de costuri:
  • transport
  • cazare
  • taxe de participare
Facilitarea și colectarea aplicațiilor la Programul Bridge din partea reprezentanților sectorului horticol și apicol este asigurată de către Asociația Moldova Fruct.
 
Pentru a afla mai multe detalii despre Program, accesați acest LINK.
 
Programul Bridge a fost lansat de Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.
 
loading ...