IGOR GRIGORIEV A FOST ALES ADMINISTRATOR AL ASOCIAȚIEI PRODUCĂTORILOR, IMPORTATORILOR PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALIERĂ

03 apr 2024
Asociația Uniunea Producătorilor, Importatorilor Produselor de Origine Animalieră „AgroVector” și-a ales administratorul. Igor Grigoriev a fost votat în funcție în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei.
 
De comun acord cu membrii Asociației, s-au stabilit pașii pe care urmează să-i realizeze în perioada imediat următoare. Printre obiectivele setate sunt: intensificarea cooperării cu Parlamentul, în special Comisia agricultură și industrie alimentară și Comisia economie, buget și finanțe; cooperarea cu Serviciul Vamal, ANSA și toate organele de decizie din Republica Moldova (Guvernul, ministerele, instituțiile de resort etc).
 
Mulțumesc mult membrilor Asociației „AgroVector” pentru încrederea acordată. Pentru început, ne propunem să înlăturăm cele mai stringente impedimente, prin cooperare cu instituțiile statului. Menționăm aici problemele pe care le întâlnim în raport cu Serviciul Vamal, mai exact, prețul stabilit în vamă. Ulterior, trebuie să discutăm cu ANSA despre reglementările de piață. Prima rezoluție ne propunem să o transmitem pe numele Prim-ministrului. Este un segment important al economiei naționale și industriei agroalimentare și voi depune eforturi maxime pentru a obține rezultate frumoase, a declarat pentru AGROMEDIA, Igor Grigoriev.
 
Anterior, Igor Grigoriev a deținut funcția de Președinte al Asociației Exportatorilor și Importatorilor de Produse Agricole și Cerealiere „AGROCEREALE”
loading ...