MENTORAT PENTRU APICULTORI. Mai multe detalii, vedeți AICI

16 mar 2023
Apicultorii din raionul Rezina vor fi susținuți în procesul de elaborare a actelor necesare pentru desfășurarea activității. Suportul va fi oferit în cadrul Parteneriatului Local de Ocupare Rezina, stabilit între Asociația „Stupina Nistrului”, Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova și Consiliul raional Rezina, cu suportul Organizației Internaționale a Muncii.

Proiectul are ca obiectiv: Formalizarea activității apicole și crearea locurilor de muncă în mediul rural și presupune formalizarea a 20 de apicultori, care practică apicultura în calitate de hobby și își propun să lanseze afaceri de succes.

În cadrul proiectului, apicultorii informali vor beneficia de suport tehnic, prin instruiri realizate de specialiști în domeniul managementului afacerii și apicultură și vor vizita o afacere de succes în domeniul apicol.

Ulterior, persoanele care vor prezenta un interes sporit vor beneficia de suport pentru înregistrarea afacerilor și atragerea surselor de finanțare nerambursabile pentru lansarea și dezvoltarea afacerii.

Cine poate beneficia de suport?

Pentru a fi eligibili de a participa la program trebuie să dețineți o prisacă, să vă desfășurați activitatea în mediul rural, să fiți dornici de a lansa o afacere înregistrată. În limita locurilor disponibile pot participa și apicultorii înregistrați, care planifică pe viitor să creeze noi locuri de muncă. Perioada de implementare a proiectului: 1 martie - 30 iunie 2023.

Doritorii de a participa la program se pot înregistra pe acest link.

Întrebări suplimentare: Doina Pantaz, tel.: 069365052
 
loading ...