CRESCĂTORII DE IEPURI ȘI PĂSĂRI DE RASĂ S-AU ASOCIAT

01 apr 2024
În Republica Moldova a fost fondată Asociația Crescătorilor de Iepuri și Păsări de Rasă.
 
Dragă comunitate, suntem încântați să vă informăm pe toți iubitorii de iepuri și păsări de rasă din Republica Moldova și cu mândrie să vă aducem la cunoștință că a fost înființată prima Asociație a Crescătorilor de Iepuri și Păsări de Rasă din Republica Moldova, a postat asociația nou formată pe pagina sa de Facebook.
 
Membrii fondatori ai asociației sunt fermierii Dima Cioaric, Andrei Guștiuc, Ion Iftodi. Scopul lor este să consolideze și să susțină comunitatea celor pasionați de iepuri și păsări de rasă, să promoveze standardele de excelență în creșterea și îngrijirea acestor frumoase exemplare din întreaga țară.
 
Alătură-te nouă pentru a participa la evenimente deosebite și pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe în domeniu. Hai să creștem împreună o comunitate puternică și pasionată în sprijinul iepurilor și păsărilor de rasă.  Vă așteptăm cu brațele deschise în familia noastră, declară fondatorii.
 
Pentru mai multe informații sau pentru a deveni membru al asociației, puteți contacta fondatorii la adresa: anciprmd@gmail.com.
 
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a declarat că susține formarea Asociației, recunoscând importanța acestei inițiative pentru sector.
loading ...