ASOCIAȚIA CRESCĂTORILOR DE IEPURI ȘI PĂSĂRI DE RASĂ ȘI-A STABILIT OBIECTIVELE

12 apr 2024
Asociația Națională a Crescătorilor de Iepuri și Păsări de rasă, recent înființată, și-a anunțat obiectivele principale. Pe lângă intenția de a aduna cât mai mulți crescători de iepuri și păsări de rasă pură pentru a-și uni eforturile într-un scop comun, Asociația își propune ameliorarea și îmbunătățirea calităților iepurilor și păsărilor de rasă pură prin achiziționarea exemplarelor cu o valoare genetic superioară.
 
Citiți și: CRESCĂTORII DE IEPURI ȘI PĂSĂRI DE RASĂ S-AU ASOCIAT

Dezvoltarea sectorului prin convingerea cât mai multor crescători să aleagă iepuri și păsări de rasă pură, este un alt scop al Asociației. De asemenea, membrii își propun să îmbunătățească relația de colaborare între crescătorii din Republica Moldova. Printre alte obiective sunt:
  • Realizarea colaborărilor cu alte Cluburi/asociații de iepuri și păsări de rasă pură din Europa precum și alte țări, afilieri la organizații care au același scop sau unul asemănător, pentru a putea colabora, participa la expoziții și evenimente;
  • Întocmirea unui calendar expozițional cu date fixate din timp, de comun acord între toți membrii Asociației;
  • Înființarea cluburilor de profil pe rase de iepuri în cadrul Asociației;
  • Participarea sub egida clubului și/sau ca membru al Asociației în cadrul Expoziției Naționale a Republicii Moldova precum și la alte expoziții din țară sau de peste hotare;
  • Promovarea, apărarea și reprezentarea membrilor Asociației;
  • Activități de mecenat și sponsorizare;
  • Activități economice în scopul autofinanțării în concordanță cu scopul Asociației.
 
Scopul principal al Asociației este coordonarea activității de protejare și încurajare a creșterii iepurilor și păsărilor de rasă pură în toate rasele și varietățile de culoare omologate în UE, promovarea și expunerea iepurilor și păsărilor din aceste rase.
 
 
loading ...